Nybörjarhjälp

Behöver du hjälp med att komma igång med modellflygandet?

Oftast går det bra att fråga någon annan klubbmedlem som är på fältet. De flesta hjälper säkert till eller hänvisar till någon som kan vara lämplig instruktör.

Vill du planera i förväg kan du vända dig till någon av instruktörerna på listan nedan. Ring eller maila så kan ni säkert hitta en gemensam tid ute på fältet. Instruktören kan förklara fält- och säkerhetsregler, kontrollera flygplanet och assistera vid flygning. Du själv får stå för all materiel och underhåll av flygutrustning, och naturligtvis också konsekvenserna av eventuellt haveri.

Anders Eklund               This is a mailto link                              070-525 6125            El, segel

Micke Hansson             This is a mailto link                        070-760 4087            Motor

Mika Lehtonen             This is a mailto link                    073-8550216 Helikopter

Uppdaterad: 21 MAR 2016 21:26