Nyheter från SDF - Tullinge MF - Flygsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Nu kommer el-flyget. Det första färdiga flygplanet med elektrisk motor som kan köpas från hyllan, slovenska Pipistrel Alpha Electro har haft Sverige-premiär.
 

Två nya i styrelsen

(2018-04-12 08:48)
Vid årsmötet 11 april förstärktes styrelsen med två personer, bägge välkända inom sina flygsportgrenar. Vid årsmötet gavs mycket utrymme åt förbundets två kommande stora anläggningsprojekt.
 
Första flygningen har genomförts på det planerade sportflygfältet. Det första toppmötet har också hållits mellan de fyra specialidrotter som tillsammans är beslutsamma att skapa en gemensam idrottsanläggning i norra Stockholm.
 
 
 
Flygsport i Stockholm har det tufft. Våra arenor är under attack både på marken och i luften. Då är det kul med en "propagandadag" då FYRA flygsportgrenar är igång samtidigt på samma plats.
 
Den 19 november var några i styrelsen för Stockholms Flygsportförbund ute på plats och studerade ett tänkt läge för ett nytt flygfält.
 
Tre viktiga aktörer samlades 25 oktober för att ge arbetet med att hitta eller skapa ett nytt sportflygfält i stockholmsområdet en nystart.
 
Stockholms Flygsportförbund deltog vid Stockholmsidrottens välbesökta möte om framtidens stöd till idrottens regionala organisationer, av vilka vi är en. Dags att ta en diskussion om vad vi inom flygsporten har för ambitioner.
 

Postadress:
Tullinge MF - Flygsport
Tullinge MF, Box 153
14723 Tumba

Kontakt:
Tel: 08-6072575
E-post: arestimicke@tele2.se

Se all info